Schoorsteenvegen

 

Wanneer het rieten dak begroeit en versleten is kunnen wij het voor u vakkundig repareren. Het repareren van uw rieten dak is alleen mogelijk als het rieten dak voldoende dikte heeft. In dit geval wordt het dak op slechte plaatsen bijgevuld, worden algen en mossen verwijderd en wordt het dak en dakranden glad en strak geklopt. Na deze handelingen kan het dak weer opdrogen.

Het resultaat is dat het dak langer meegaat en bijna zijn oude kleur terug krijgt. Het dak krijgt duidelijk een fraaiere uitstraling.
Heeft u een rieten dak begroeit met mos en algen, dat hier en daar ingesleten plekken heeft en dat nog niet toe is aan vernieuwing dan zijn wij u graag van dienst. Wilt u weten of uw dak gerepareerd kan worden, wat de kosten zijn of heeft u andere vragen dan informeren wij u graag.

Renovatie
Een reparatie lijkt veel op een renovatie. Maar het laatste is van grotere aard omdat dan het hele dak onderhanden wordt genomen. Het goede riet wordt opnieuw gelegd, versleten riet wordt vervangen, versleten plekken worden bijgestopt en algen en mos worden verwijderd.
Ook hierbij is het resultaat dat het rieten dak langer 'leeft' en dat de oude kleur bijna terugkomt. Is uw dak toe aan reparatie of renovatie en wilt u hierover een geheel vrijblijvend advies neem dan contact op met rietdekkersbedrijf E. Eiland.

OFFERTE AANVRAGEN

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

Over ons

Rietdekkersbedrijf E. Eiland is een eigentijds, vakkundig en betrouwbaar rietdekkersbedrijf uit Vaassen gelegen op de Veluwe. Al meer dan 15 jaar leggen en onderhouden wij rieten daken, van een tuinhuisje tot en met landelijk gelegen boerderijen.

Contactgegevens

  • Rietdekkersbedijf Eiland
  • Korte Kuipersweg 16
  • 8161 VZ EPE
  • 0578-660 075
  • 06-149 12 588 
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.