Over ons

Rietdekkersbedrijf E. Eiland

Rietdekkersbedrijf E. Eiland uit Epe is een eigentijds en vakkundig rietdekkersbedrijf. Al meer dan 15 jaar leggen en onderhouden wij op de Veluwe rieten daken van een tuinhuisje tot en met landelijk gelegen boerderijen.

Het aanleggen en onderhouden van rieten daken is een oud ambacht. Het leggen van een rieten dak en het strak en glad aankloppen van het riet gebeurd volledig met de hand.

Het werken aan een rieten dak vereist vakkennis en vaardigheid van uw rietdekker. Door het volgen van de benodigde vakopleidingen tot rietdekker en door de jarenlange ervaring bezit rietdekkersbedrijf E. Eiland de kennis en vaardigheid om een mooi stukje werk te maken. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor ons belangrijke begrippen en voor ons is de klus pas af als alles weer netjes is opgeruimd.

Enkele tips voor een langere levensduur van uw rieten dak:
•    Haal hoge bomen rondom uw huis weg, dit voorkomt mos- en algengroei op uw dak.
•    Kies voor kwalitatief goed riet (bij voorkeur riet uit Nederland), dit vergroot aanzienlijk de levensduur van uw rieten dak.
•    Laat regelmatig uw rieten dak controleren door een erkende rietdekker, dit voorkomt schimmelvorming en schade.

Voor u is het aanleggen of het vernieuwen van een rieten dak een belangrijke beslissing. Er zijn meerdere dingen waaraan u moet denken, van welke rietsoort, renovatie of reparatie of misschien toch een geheel nieuw rieten dak. Maar met onze vakkennis, ervaring en deskundigheid gaat u ongetwijfeld de juiste beslissing nemen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

OFFERTE AANVRAGEN

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN