Schoorsteenvegen

Naast het rietdekken zijn wij als rietdekkersbedrijf ook gespecialisseerd in schoortseenvegen van alle soorten daken en uiteraard ook rietendaken, wat tevens ook als onderhoud dient voor uw dak en rietendak en uiteraard het rookkanaal. In de regio's Apeldoorn, Vaassen, Epe, Emst, Oene en onder andere Heerde voeren wij deze werkzaamheden als onderhoud uit.
Het schoorsteenvegen is een apart vak, daar er verschillende technieken van toepassing zijn. Met name voor een rieten dak geldt dat niet elke schoorsteenveger dit kan uitvoeren, omdat het "lopen" op een rieten dak de nodige behendigheid en techniek eist.
Wij als rietdekkersbedrijf komen graag ook bij u de veiligheid en functie van uw schoorsteen nakijken en waar nodig onderhoud uit te voeren. Bent u opzoek naar een schoorsteenveger of wenst u meer informatie over onderhoud of renovatie? Bel 0578-660 075 of 06-149 12 588 en wij zorgen voor een schone schoorsteen.

OFFERTE AANVRAGEN

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN